Sähköasennusten käyttöönottoa ja sähköasennusten valvontaa Suomesta kaikkialle Pohjoismaihin

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tammerfast Oy tarjoaa sähkövoimatekniikan alan käyttöönottopalvelut Suomesta kaikkialle Pohjoismaihin.

Yrityksemme on perustettu vuonna 2018 ja tarjoamme sähköasennusten käyttöönoton ja kenttävalvonnan lisäksi koestuksen, asennusvalvonnan sekä käytönjohtajuuden palveluita. Asiakkaamme ovat voimalaitoksia, sähköverkkoja sekä teollisuutta.

Teemme kaikki työt käyttöönotosta huoltotöihin asiantuntevasti ja luotettavasti. Lue lisää tekemästämme työstä referenssit-sivulla


Mikäli kiinnostuit palveluistamme, ota yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai kotisivuiltamme löytyvällä yhteydenottolomakkeella!

Sähköasennusten käyttöönotto

Voit jättää sähköasennusten käyttöönoton ja kenttävalvonnan meidän huoleksemme. Meillä on käyttöönottoon liittyen kokemusta myös automaatio- ja sähköasennusten toiminnallisesta testauksesta, käynnistyksistä ja erilaisista kalibroinneista. Olemme hoitaneet myös PLC:n, moottoreiden, VFD:n ja instrumenttien / antureiden testaukset ja kalibroinnit. Meillä on kokemusta työmaan johtamisesta sekä mekaanisten ja sähköisten asennusten sekä huoltotöiden suorittamisesta.

Sähköasennusten käyttöönoton asiantuntemuksemme kattaa muun muassa:

  • Sähköasemien käyttöönottotarkastukset ja mittaukset

  • Teollisuuden ja jakeluverkkojen sähköasennusten valvonta ja käyttöönotto

  • Muuntamoiden ja pääkeskusten käyttöönottotarkastukset ja mittaukset

  • Myös erilaiset vaativat koneautomaation käyttöönotot ja ylösajot.

Kysy lisää tai pyydä tarjous!

Koestus

Koestamme kaikki yleisimmin käytössä olevat releet. Meillä on kokemusta myös jakeluverkkojen maasulkuvirran kompensointilaitteistojen käyttöönotoista ja käynnistyksistä. Teemme myös johtolähtöjen primääriset maasulkukokeet, esim. maasulkuvastuksen ja katkeilevan maasulun simulointilaitteen avulla.

Koestuksen asiantuntemuksemme kattaa muun muassa:

  • Suur- ja keskijänniteverkon suojareleiden koestukset

  • Suojareleasennukset

  • Käyttöönottokoestukset.

  • Maasulkuvirran kompensointilaitteiden käyttöönotot

  • Primääriset maansulkukokeet

Kysy lisää koestuksen palveluista!

Asennusvalvonta

Teemme sähkö- ja instrumentointilaitteiden ja -projektien valvontaa. Hoidamme myös koordinoinnin urakoitsijoiden, käyttöönoton, toimituksen, suunnittelun ja muiden rakennushankkeiden sähköisten näkökohtien välillä. Tarjoamme palveluita myös sähköasennusten käyttöönottoon ja kenttävalvontaan liittyen.

Pyydä tarjous!

Käytönjohtajuus

Yrityksellämme on S1-sähköpätevyydet, joten olemme päteviä hoitamaan kaikkien jännitetasojen koestusten käytönjohtajuudet. Valvomme myös huoltotöiden suoritusta ja laatua.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!